brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница

ОДСЈЕК ЗА ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ

Одсјек обавља послове и радне задатке који се односе на најкомплекснија питања локалног друштвено-економског развоја општине. Прати и процјењује примјенљивост усвојене Стратегије развоја општине. Одсјек врши стручну обраду и процјену понуђених рјешења ангажујући, уз сагласност Начелника општине, по указаној потреби консултанте и консултације од стручних лица и консултантских кућа за поједина питања и дијелове развојних планова-стратегије развоја општине.

 Учествује и координира активности са начелницима Одјељења и другим органима и организацијама на подручју општине на изради елабората за аплицирање за донаторска средства. Одсјек има за задатак предлагање рјешења за стварање што повољнијих услова за привлачење инвестиција и инвеститора на подручје Општине са првенственим циљем отварања нових радних мјеста у реалном сектору.

ОДСЈЕК ЗА ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ - презентација

тел/факс: 053/611-972, 053/610-116

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.,

pogledano 2087 puta