brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
petak, 12 Januar 2018 14:40

ПРИЈЕМ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОВОДОМ ПРАВОСЛАВНЕ НОВЕ ГОДИНЕ

Начелник општине Брод данас је присуствовао пријему од 12 часова поводом обиљежавања православне Нове године у Борачкој организацији (БО) општине. Поздрављајући присутне, предсједник БО Зоран Видић је истакао неколико циљева које ова организација, у сарадњи са Општинском управом, има у 2018. години: рад канцеларије, помоћ незапосленим демобилисаним борцима, подршка младим брачним паровима у куповини земљишта за стамбену градњу, помоћ за лијечење борачких категорија.

Начелник општине Брод Илија Јовичић је рекао да „Општина Брод, по издвојеним средствима за финансирање борачких категорија, предњачи или је међу првим општинама у Републици Српској“. „Заједно, договором са свима који баштине тековине отаџбинско – ослободилачког рата, налазимо заједнички језик за утрошак ових средстава“ додао је начелник Јовичић и изразио задовољство са организованим пријемом и зажелио свима срећну и успјешну Нову годину.   

У Борачкој организацији су рекли да ће се трудити да се овакав пријем поводом православне Нове године и дружење демобилисаних бораца и других званица одржава сваке године.

prijem BOBrod NG 1

prijem BOBrod NG 2