brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
subota, 30 Decembar 2017 14:10

ОДРЖАН НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ

У петак 29. децембра организован је новогодишњи пријем Начелника општине Брод. Завршни догађај 2017. године је организован на Градским базенима у Броду са почетком у 12 часова. Пријему се одазвао и Потпредсједник Републике Српске Јосип Јерковић. Такође, пријему су присуствовале најзначајније особе друштвеног, политичког и привредног живота ове општине.

У програму свечаног пријема су учествовали и чланови културно – умјетничког друштва „Душко Трифуновић“ са „Играма из Понишавља“ и наступом маладог хармоникашког дуета. Незваничну химну Брода „Баладу о равници“ пјесника Душка Трифуновића поријеклом из Брода извео је гитариста/пјевач Дејан Ћурко. Гости су у наставку програма слушали пјесме у извођењу Бране Жиковића из Брода реномираног пјевача домаће народне и забавне музике.

Као прави домаћин, начелник Илија Јовичић се званицама обратио у свом говору. Представио је најзначајнија постигнућа Општинске управе у 2017. години и планиране активности за наредну годину. Посебно је поменуо обезбјеђена средства у износу од милион КМ за планирану изградњу заобилазнице, као и активности страних улагача на територији општине Брод. Честитао је новогодишње и божићне празнике и зажелио свима пуно успјеха, здравља и среће у 2018. години.